Ben jij het creatieve talent van Midden-Drenthe?

31 mei - De gemeente Midden-Drenthe kondigt met trots de eerste editie van de culturele talentenprijs aan. Hiervoor zijn we op zoek naar creatief talent tussen de 16 en 30 jaar.

Foto met de oproep om je aan te melden voor de culturele talentenprijs

"Wij willen jonge creatievelingen aanmoedigen om hun talenten op het gebied van kunst en cultuur te laten zien en verder te ontwikkelen. Daarom hebben we deze culturele talentenprijs in het leven geroepen. Een stimuleringsprijs die aanstormend talent een fantastische kans biedt om erkenning te krijgen en om anderen te inspireren," vertelt wethouder Rieja Raven. 

Of je nu schildert, danst, muziek maakt of iets anders creatiefs doet, we moedigen iedereen aan om mee te doen. Je kunt je alleen of met een groep vóór 1 juli 2024 aanmelden bij de gemeente. 

Win 1.250 euro  

Een deskundige jury beoordeelt alle aanmeldingen. De gemeente stelt 1.250 euro beschikbaar. De winnaar kan dit geld gebruiken om zijn of haar talenten verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een cursus te volgen. Als gemeente willen we in de toekomst actief samenwerken met de winnaar.

Aanmelden

Voor alle informatie, eisen waaraan je moet voldoen en hoe je je kunt aanmelden ga je naar: www.middendrenthe.nl/culturele-talentenprijs.

Uitreiking tijdens cultuurcafé op 24 september

Op 24 september, tijdens het cultuurcafé in Westerbork, kondigt wethouder Rieja Raven de winnaar aan en reikt zij de prijs uit.